Sunday, 9 October 2011

Belajar Mengurut and mengorat suami

Info cara mengurut suami digali dr blog anamarzablog so boleh la kite pratikannya..
Moga Suami bertambah sayang disamping dpt pahala sekali..Tp wat kena ikhlas bukan terpaksa nti xdpt pahala lak...
Rasulullah bersabda bahawa wanita yang mengurut @ memicit suami tanpa disuruh akan dapat PAHALA 7 LAPIS EMAS dan wanita yang mengurut suaminya apabila disuruh akan mendapat PAHALA 7 LAPIS PERAK.


If ada masa terluang boleh lah buat  but depends pd time gak lau kita ni jenis surirumah mungkinla ada masa dan tidak terlalu penat tetapi now kebanyakkan isteri pun bekerja bila balik keje kena wat kerja umah n jaga anak so xsempat nak manje2 kan suami dgn berurut..If ade masa terluang boleh urut2 badan suami untuk menambat hati suami agar lebih disayangi.Tapi urut2 sy kejap jer coz tangan xkuat n cepat rase letih sy juz suka pijak2 belakang kalau pijak2 belakang ni kategori dpt pahala gak ker..

Humpp lelaki sy susah nak mengurut kalau sy sakit belakang minta tolong dia tp buat x sampai 5 minit bengang betul bukan selalu sakit belakang skali skala minta tolong pun manyak susah..hummmp menyampah tang tu..Last2 kena la urut diri sendiri..

No comments:

Post a Comment